Aquest 23 d’Abril, dia de Sant Jordi, ha estat ben diferent a la resta dels viscuts a l’Escola. Degut al Coronavirus hem canviat les parets de l’Escola per les de casa. Però no per aquest motiu les activitats, l’emoció, la imaginació i l’exaltació de l’amor i la cultura han minvat a la nostra Escola!

Els mestres i les mestres d’Infantil han llegit a tots els nens i nenes la llegenda de Sant Jordi. Els han fet un vídeo molt emotiu, amb cavallers, princeses; interpretat amb molta imaginació i alegria. Des de casa, tots hem pogut veure i escoltar els nostres tutors que ens han desitjat un Feliç Sant Jordi!

Els nens i nenes de Primària han fet moltes manualitats relacionades amb Sant Jordi. Han decorat els balcons, finestres i jardins de casa amb roses, cavallers i princeses! (imatges de nens al balcó al enllaç Drive) També han estat molt actius alhora de participar del Concurs de Punts de llibre sobre el Coronavirus. Han fet uns dibuixos i dissenys espectaculars que, a la tornada a l’Escola, els exposarem a la Mediateca.

Els mestres i les mestres de Secundària han aconsellat als seus alumnes els millors llibres per llegir aquests dies de confinament i les xarxes socials de l’Escola han anat plenes de llibres i de cultura. Els alumnes de Secundària, que els agrada molt l’Instagram, van fer ús d’aquesta xarxa social per publicar vídeos on toquen instruments i canten per animar la vetllada a totes les famílies!

A Batxillerat la cultura dels llibres ha estat molt present durant tot el dia. Gairebé un centenar de recomanacions literàries per part de mestres i alumnes s’han publicat al compte d’Instagram #eptbatx. Hem gaudit de moltes activitats culturals online i ha estat un dia, des de casa, però molt diferent! 

Instagram has returned invalid data.

Un Sant Jordi que, de ben segur, que el RECORDAREM!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.