Enguany no hem pogut celebrar els tradicionals Jocs Florals de l’ESO de manera presencial, però el departament de ciències va convocar el concurs FOTOCIÈNCIA 2020 (#LaCiènciaEsQuedaACasa), convidant als alumnes a fer una mirada científica a tot allò que podem trobar per casa. L’acceptació ha estat molt bona, i la participació espectacular. Ha estat un gran èxit de participació dels alumnes d’ESO i hem rebut més de 100 fotografies! 

Què es podia fotografiar? Qualsevol cosa que trobis per casa que et faci pensar en la ciència. Per casa pots trobar molta química, molta biologia, física… fins i tot geologia! I no oblidar mirar per la finestra, també pot ser una font d’inspiració! Es valorava la qualitat artística de les fotografies. 

Els nois i noies han sabut captar amb la seva càmera desde éssers vius amb els que convivim fins a un munt de transformacions físiques i químiques que es produeixen al nostre voltant. Finalment, i després de molts empats perquè totes les fotografies han estat molt bones, els guanyadors del concurs són:

CATEGORIA A (1r i 2n d’ESO)

1r premi ex aequo:

ESTER SÁNCHEZ, 2n A

SENEN ESCAMILLA

2n premi ex aequo:

ESTER SÁNCHEZ, 2n A

ESTER SÁNCHEZ, 2n A

CATEGORIA B (3r i 4t d’ESO)

MARTINA MIQUEL 4t C

1r premi

AINA ENCINAS

2n premi

MARTINA ROVIRA

3r premi

Felicitats a tots els participants i en especial als guanyadors! ENHORABONA!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.