A l’Escola celebrem el Dia Universal dels Drets dels Infants!

Enguany, els alumnes de 2n d’ESO, dins de l’Itinerari d’aprenentatge que porta per nom “Què et fa feliç?”, hem treballat i reflexionat al voltant del Dia Universal dels Infants i hem  contribuït a la causa amb un petit gra de sorra.

Gràcies al projecte SUMMEM, els nois i les noies de segon hem pogut conèixer amb més profunditat quins són els drets que han de tenir els infants arreu del món. També, a partir d’unes presentacions en grup, hem arribat a la conclusió que aquests drets es vulneren sistemàticament a molts llocs del planeta.

Així doncs, amb l’objectiu de fer visible aquesta problemàtica, l’equip SUMMEM de 2n d’ESO hem decidit penjar unes instantànies que mostren el procés que hem seguit els i les alumnes dins l’Itinerari d’Aprenentatge.

És una responsabilitat col·lectiva tenir cura dels nostres infants i des de l’Escola Pia de Terrassa sempre ho farem visible!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.