Tots els alumnes de l’ESO han treballat el lema “Autoestima’t” assistint a una xerrada que ens ha fet en Pol Makuri, un noi igualadí que no ha parat de lluitar fins aconseguir el seu somni. Ell té una discapacitat funcional, una hemiparesia a la part dreta del seu cos i que la viu com una oportunitat que li ha donat la vida per créixer com a persona; sempre li ha buscat la part divertida i positiva i ens ha explicat un munt d’anècdotes que li han passat.

Té  molt clar que ha estat de sort perquè gràcies això ha pogut viure experiències que sino no hagués viscut. La confiança en ell mateix, l’esforç, el compromís, la il.lusió, l’autonomia… són uns quants valors que ell destaca com a importants per poder lluitar pels seus somnis. 

A la xerrada els ha ensenyat un munt d’imatges amb les que els alumnes han vist que el més important és creure en un mateix, és estimar-se malgrat tot i que una cosa important és donar al màxim del que pots sense rendir-se. En Pol no ho ha tingut gens fàcil però amb la seva perseverança ha pogut participar en uns Campionats del món i unes Paraolimpiades, repte que es va proposar i somni de molts esportistes. 

Gràcies Pol pel teu exemple, per ser com ets i per tot el que transmets. Et desitgem que no perdis mai aquesta fortalesa que tens i que ens has mostrat!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.