Aquesta setmana hem fet la darrera Conferència del Cicle “Converses amb … Alumni” al pati de l’Edifici de Batxillerat. L’antiga alumna de l’escola Iris Pérez-Bonaventura va oferir la xerrada “Anietat, a mi també em passa” per a famílies amb joves i adolescents.

Un de cada tres joves té o patirà ansietat durant la seva adolescència. I un de cada deu tindrà problemes derivats d’un transtorn d’ansietat. Unes xifres que s’han disparat arran de la pandèmia i per la irrupció de l’ús dels telèfons intel·ligents. L’ansietat és un transtorn emocional que posa el cos en alerta davant un perill real o imaginari. Això es tradueix en insomnis, tremolors o taquicàrdia. Uns símptomes que es resolen amb diferents tècniques, però sobretot parlant amb els adolescents.

Va esdevenir una conversa oberta i participativa que va convidar a la reflexió. Iris Pérez-Bonaventura és psicòloga infanto-juvenil del Parc Taulí, especialitzada per la Universitat de Yale en transtorns d’ansietat.

Moltes gràcies Iris!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.