La Vero, secretària d’infantil i  mare de dos alumnes de l’Escola és la primera persona a treballar de voluntaria en la regulació del trànsit en els entorns escolars de la ciutat. És per això que últimament la veiem a la porta d’Infantil amb armilla reflectora i un senyal de stop a la mà. És la primera component del que ja es coneix en l’argot popular com a “patrulla escolar”.

Les “patrulles escolars” són un un nou cos de voluntaris impulsat per l’Ajuntament a l’empara de la nova ordenança municipal de mobilitat, aprovada al gener, que contempla aquesta figura de protecció en els passos de vianants a les hores d’entrada i sortida de les escoles. A Terrassa constitueixen una novetat, però en altres ciutats catalanes la seva funció ja està consolidada.

Ara la Vero ens diu “Bon dia” des del carrer, abans d’entrar a l’Escola! Ella vetlla per la nostra seguretat i benestar! Gràcies Vero!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.