La Jana Rimbau Fernández de 1r ESO B ha guanyat el primer premi de la categoria B (cicle superior de primària, secundària i tallers ocupacionals) del “Concurs de Punts de Llibre” organitzat per l’Ajuntament de Terrassa en el que participen totes les escoles de la ciutat. El lliurament dels premis s’ha fet a la Biblioteca Central, on la Jana no ha pogut assistir perquè el seu grup classe estava confinat. En el seu lloc hi ha anat la seva germana, Mariona Rimbau, també la mestra de Visual, Mireia Miras, en representació de l’Escola. El premi consisteix en l’edició dels punts de llibre i un lot de llibres per a la guanyadora.

Ja que la Jana no ha pogut assistir a l’acte. Hem cregut oportú fer-li una entrevista online, mentre dura el confinament del seu grup bombolla:

 

– Què t’ha motivat a participar al 20è Concurs de Punts de Llibre?

Vaig decidir participar perquè m’agrada molt dibuixar.

 

– Amb quina temàtica et vas inspirar?

Em vaig inspirar en l’ànima que és un tema que últimament m’està agradant molt.

 

– Quina tècnica has utilitzat?

Jo he fet servir pintura acrílica, llapis per l’esboç i un retolador negre

 

– Vas haver de fer molts intents abans d’aconseguir el punt definitiu?

No, no vaig haver de fer intents. L’única cosa és que vaig fer un esborrany abans de tot, però el treball principal el vaig fer a la primera.

 

– T’agrada l’art i la pintura?

Sí, m’agrada l’art i acostumo a mirar artistes i intentar aprendre a dibuixar millor

 

– Has guanyat un concurs amb participants de tot Terrassa, com et sents?

Estic molt contenta perquè jo sempre he participat i mai havia guanyat i aquest any quan em van dir que havia quedat la primera de Terrassa, no m’ho creia.

 

– No has pogut anar personalment a recollir el premi. Et sap molt greu?

La veritat és que em sap molt greu. Perquè, com he dit abans, és el meu primer any que guanyo i justament estic confinada. M’hagués agradat molt anar a recollir el premi!

 

– Animaries als teus companys a participar sempre d’aquest tipus d’activitats?

Jo animaria als meus companys perquè igualment que pensis que el teu dibuix o treball no està prou bé;  entrega’l ! A mi em va passar que vaig fer el punt de llibre però no el volia presentar. Van ser les meves amigues que em van animar perquè m’hi presentés ja que creien que el meu punt de llibre era molt bonic. Gràcies a elles he guanyat el primer premi!

 

– Estàs pensant en quin Batxillerat t’agradaria fer?

No encara no tinc clar quin batxillerat vull fer, però m’agraden més les lletres que les ciències.

 

Jana, és un honor per a l’Escola que les i els alumnes participeu de les iniciatives que us proposem!

 

FELICITATS JANA pel punt de llibre, és PRECIÓS!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.