Èxit de convocatòria a la xerrada online “Educar en Positiu” amb gairebé 2.000 inscrits. Els conferenciants van ser la Isabel i en Dani, creadors del compte d’Instagram @unamadremolona, on expliquen en primera persona als més de 170.000 seguidors l’experiència de ser pares de tres fills. Tots dos són especialistes en Educació Positiva, Màster d’Intel·ligència Emocional, Gestió emocional i en Psicología Individual.

En aquesta xerrada es van donar eines per ajudar a entendre certs comportaments dels nostres fills i filles, també a establir límits d’una manera efectiva i a la vegada respectuosa amb ells. Els assistents van poder resoldre dubtes i descobrir noves maneres d’educar.

Una xerrada molt participativa, on els assistents van ser molt presents a través de nombroses preguntes. Les principals inquietuds van ser la resolució de conflictes entre germans, la gestió de les rabietes i les pors a l’hora d’anar a dormir.

Gràcies per la participació famílies!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.