La Txell Bella, és una estudiant en pràctiques de l’Escola. Té 21 anys i és de Vacarisses. Ha estudiat el Grau Superior d’Educació Infantil i li agrada molt ballar. Com la Txell, cada curs  són molts els estudiants en pràctiques que ens acompanyen, aprenen de nosaltres i nosaltres d’ells. Li hem volgut preguntar a la Txell com està vivint la seva experiència professional i personal a Infantil.

Per què ens vas escollir per venir a fer pràctiques a l’Escola Pia?

Des de la meva escola em donaven varies opcions a triar, i vaig triar l’Escola Pia perquè n’havia sentit a parlar molt positivament.

Com ha estat l’acollida?

No puc estar més agraïda amb tothom, l’acollida ha estat un gran èxit. Des del primer moment m’he sentit acceptada, adaptada, com una treballadora més, sense diferències i amb molt bon tracte.

Estàs assolint els teus objectius d’aprenentatge?

Era conscient de que aprendria algunes coses. Però a dia d’avui haig de reconèixer que n’he après moltíssimes més de les que esperava!

Se’t dóna autonomia i recolzament fent les pràctiques?

Sí. Això em demostra que tots els mestres i les mestres em tenen confiança, cosa que m’ajuda a creure més en mi mateixa.

En què consisteix la teva feina?

Sóc un recolzament a les aules de P3, creo materials de joc per als infants, faig decoracions per a les aules. Ajudo en les tasques de preparació d’activitats i a qualsevol cosa que els infants necessitin. Els facilito el joc entre els infants, els oriento, els recolzo…

Has fet pràctiques a d’altres escoles? 

No he fet pràctiques a cap altra escola.

Quins aspectes de la nostra Escola trobes positius i quins milloraries?

Trobo que és una Escola molt oberta i acollidora, hi ha un ambient molt familiar i proper.

També he vist que és una Escola innovadora, busca anar més enllà, crear coses noves, buscar d’altres activitats i mètodes d’aprenentatge. Aspectes a millorar sempre n’hi ha està clar, però personalment no crec que en tingui gaires! Veig un molt bon funcionament en general.

Has treballat bé a l’Escola?

Sí, crec que es treballa molt bé. Treballem en equip i coordinades, i des del punt de vista personal penso que el Claustre està satisfet de treballar a l’Escola.

A tu t’agradaria formar-ne part del Claustre? Per què?

M’encantaria! Per a mi està sent una experiència increïble i molt enriquidora. Gràcies a l’Escola he descobert el que realment m’agrada fer i ho he pogut viure. Estic molt contenta de poder formar part de l’Escola Pia, encara que sigui només fent les pràctiques.

Com valores els mètodes d’aprenentatge i el projecte pedagògic?

Com he dit anteriorment penso que són molt innovadors i creatius. Es basen molt en l’experimentació i el joc, mètodes amb els quals els infants aprenen més i està demostrat. Gràcies a aquesta experiència laboral he descobert que és real! Que els infants es concentren i aprenen més quan fan una activitat on experimenten  i/o jugant.

Com valores la feina de l’escola?

Penso que des de l’Escola s’està fent molt bona feina amb el projecte SUMMEM, s’estan aconseguint molts bons resultats.

Cal seguir fent el gran treball de tothom qui forma part de l’Escola i anar fent els petits canvis que ens poden ajudar a millorar de cara a un futur.

 

 

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.