El nostre alumne de Batxillerat, Nil Leg, ha participat en el Campus Cangur 2021, una activitat de lleure matemàtic organitzada eXplorium serveis educatius. Aquest campus és obert a tots els nois i noies que tenen un especial interès per les matemàtiques però el Nil hi ha participat com a premi a la seva bona classificació en les darreres Proves Cangur.

El Campus ha consistit en una estada de tres dies a la casa de colònies de Can Messeguer, on s’han realitzat un seguit d’activitats amb les matemàtiques com a eix vertebrador. L’objectiu principal és crear un espai de convivència entre les noies i els nois d’arreu de Catalunya que tenen un interès especial per les matemàtiques, potenciant també el treball en equip. No és un centre d’entrenament  especialitzat ni té l’objectiu de fer classes de matemàtiques, sinó un espai de diversió, de joc i d’activitats de lleure.

Com explica el Nil, “les activitats proposades són problemes que no tenen molta dificultat de càlcul però que sí necessiten fer un bon raonament i sovint, són de caire competitiu entre equips.”

De ben segur una experiència molt enriquidora.

Felicitats Nil!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.