Celebració de Sant Josep de Calassanç – Amb La Marató

És la celebració que fem en commemoració del patró de la nostra escola. La treballem en totes les etapes organitzant activitats diverses relacionades amb conèixer la figura i l’obra del fundador de la institució de l’Escola Pia.

“El servei més gran és l’Educació” és una de les cites que més identifiquen a Sant Josep de Calassanç que va treballar sempre al costat dels infants per a promoure’n el seu dret a l’educació, sense fer diferències socials.

Alhora, compartim la festivitat amb les famílies i des de fa més de 10 anys la relacionem directament amb la solidaritat participant amb donacions a La Marató de TV3.

Commemoració del Dia de la UNESCO amb Fundació Mútua General de Catalunya

Com a escola adherida, des de fa més de 15 anys, a la Xarxa Escoles UNESCO, al llarg del curs realitzem diferents activitats relacionades amb “la cultura de la Pau i la solidaritat”. El dia 16 de novembre commemorem el Dia de la UNESCO amb un esdeveniment solidari que té com a fita l’elaboració d’origamis de paper.

Organitzat de la mà de l’entitat Mútua General de Catalunya hi participen moltes famílies i és la Mútua qui fa el donatiu d’1€ per cada origami que entreguem en benefici de La Marató de Tv3.

DENIP

Fa més de 15 anys que celebrem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau DENIP cada 30 de gener. L’esdeveniment commemora l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi i l’hem convertit en un projecte d’escola en el que col·laborem activament totes les etapes, des de P3 fins a Batxillerat.

Cada any busquem un fil conductor que ens aporti coneixements per treballar la Pau des de diferents àmbits tenint sempre molt present l’essència de l’esdeveniment. Una Llum per la Pau, una Empremta per la Pau, l’Abecedari de la Pau i El Far que il·lumina i ens guia són els dels últims anys.