[ux_gallery ids="1845,1844,1842" lightbox_image_size="large" col_spacing="xsmall" columns="3" image_height="75%" image_size="large"]
Els nens i nenes de Highlands, Serengueti, Upsala i Uluru hem realitzat l’Itinerari d’Aprenentatge: Quin camí segueix el gra de cacau fins arribar al nostre paladar? <b>En tot aquest procés d’aprenentatge hem gaudit d’allò més investigant, explorant, cercant, descobrint, manipulant ... i tot, en el context dels sectors de treball. </b>
<!--more-->
Al llarg d’aquest camí hem realitzat activitats diverses tant de manera autònoma com cooperativa, fins a <b>elaborar uns productes finals, concretament trufes i medallons de xocolata!</b>
Per això, la <b>col.laboració d’alguns dels nostres familiars així com d’empreses del sector del cacau</b>, ens ha estat realment molt afavoridora per a poder aprofundir en els aprenentatges. És per això, que volem donar les gràcies a David Pujol Izquierdo, Pilar Sauqué Zabala (empresa INDCRESA) i Cisco Quel Campillo (Pastisseria Art Bo).
Tenim el convenciment que per a construir una bona escola per a tothom, les famílies han de ser creix substancial del seu vincle amb tot el que s’hi fa. Per això, cada vegada més, <b>gaudium quan les famílies ens acompanyen en els nostres aprenentatges! </b>
[ux_gallery ids="1843,1841,1840,1839,1838,1846" lightbox_image_size="large" col_spacing="xsmall" columns="3" image_height="75%" image_size="large"]