La Dra.Juani Mesa fa més de 10 anys que ve a l’Escola a treballar les emocions amb famílies i docents de l’etapa d’Infantil. L’objectiu dels tallers és que mestres i famílies puguin treballar plegats els límits, els hàbits i l’educació emocional i social.

Dels 0 als 6 anys els nens i les nenes han d’agafar autoestima, han d’aprendre a parlar, a estimar i ser estimats, també els hàbits i els límits. En aquest últim punt, és en el que la Dra Mesa hi posa l’accent, perquè assegura que “les famílies donen molt d’amor, però no estableixen hàbits i normes clares”. En aquest sentit, als tallers que fa a l’Escola, la Dra Mesa explica com posar límits desde la part més afectiva i emocional, donant pautes a les famílies per dur-ho a terme i també fent treballs per grups amb casos pràctics.

En els tallers “Mucho Cariño y normas claras” es treballen les fortaleses i les debilitats de les famílies, que elles mateixes exposen. La doctora assegura que com a punts de millora de les famílies hi ha “la gestió de les rabietes, el poc temps per jugar i estar amb els fills i tenir més paciència”. La conclusió, segons la Doctora Mesa, és que “som uns pares i mares sobreprotectors i permissius”. Uns aspectes que la Dra Mesa  treballa i en dóna les eines de millora a les famílies.

Per a la Dra Mesa és molt important treballar les intel·ligències múltiples i la gestió emocional tant a l’Escola, on ja fa anys que s’hi treballa, com a casa.

Moltes gràcies Dra. Juani Mesa pels Tallers tant interessants! T’esperem el proper curs!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.