Concurs Comentaris Exploradors 2023-24

concurs comentaris exploradors 2023 24 01

L'enhorabona als 10 exploradors de llibres que han guanyat el Concurs Comentaris Exploradors 2023-24

El grup d'Animació a la Lectura de l'Escola Pia de Catalunya tria aquells comentaris més divertits, enginyosos i/o crítics que escriuen els nens i nenes exploradors de totes les Escoles Pies de Catalunya sobre els llibres que han llegit. Aquest curs ha atorgat els premis als següents comentaris que també podeu trobar a: 

Mercè Pérez (Tercer A) A mi m’ha agradat molt aquest llibre perquè va ser molt divertit perquè no es la realitat a la realitat la marlowe s’ hauria menjat els ratolins ningú s'ho esperava.

Èlia Campins (Tercer B) Las aventuras de la família Melops – M'ha agradat molt perquè a els Melops els hi agrada fer aventures com a mi, com per exemple escalar les roques de la platja, anar al parc d'aventures i moltes coses més. L’emoció que m’ha fet sentir és misteri perquè el llegia a l'escola i només em deixaven llegir-lo a l’hora del pati, i quan anava a llegir la part més interessant, deien “a recollir!” i jo no podia llegir més!

Leo Gonzalez  (Tercer C)   M’ha agradat molt aquest llibre perquè la dona de la història és molt valenta, forta i sobretot molt generosa. La part que més m'agrada és quan la senyora diu que el millor regal per a ella és que Cal li llegeixi, perquè això vol dir que ha guanyat un altre lector.

Paula Ferreres  (Tercer D)  Aquest és un llibre molt divertit que jo recomanaria a tots els meus companys. Primer, perquè hi ha un gos i m’agraden molt. També m'agraden molt les aventures i aquest gos en tenia moltes. Té moments molt emocionants que em feien voler llegir més i més. El que més em va agradar però va ser quan vaig descobrir que la nena que semblava dolenta era bona i que l’havien obligat a ser dolenta o si no no podria veure mai més els seus pares.

Biel Turu  (Quart C) Aquest llibre m’ha agradat perquè las persones no malgasten el menjar i l’aprofiten fins al final.

Arnau Garcia   (Cinquè A)  M’ha agradat molt perquè és un llibre amb una història molt bonica i molt interessant. No t’esperes les coses que passen. Té uns dibuixos increibles.

Abril Balastegui  (Cinquè C)   A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt xulo. Constantment el senyor i la senyora Culdolla es fan bromes pesades entre ells. Aquest llibre jo crec que és molt divertit i extraordinari.

Martina Ferrer  (Cinquè D)  M'ha agradat el llibre d’Anna Frank perquè està basat en fets reals, i de la manera en com està escrita fa que vulguis saber més sobre aquella història. També m'ha fet sentir una mica de pena perquè la història és trista.

Mar Aragonès   (Sisè A)    Aquest llibre es molt commovedor, ja que t’ensenya com es la vida d'un refugiat i t’explica el seu dia a dia. Jo crec que és important llegir-se aquest llibre perquè et mostra que a la vida, no tots son flors i violes, sinó que sempre hi han obstacles, i que quan tens una habilitat, l’has t’aprofitar.

Júlia Gonzalez  (Sisè A)  A mi m'ha agradat perquè ens fa reflexionar que tots tenim algun defecte, ens hem d'acceptar tal com som, riure’ns de nosaltres mateixos amb humor és clar.

concurs comentaris exploradors 2023 24 02

 Us volem agrair la vostra participació a tots els exploradors! 

Subscriu-te

Si vols subscriure’t a la nostra newsletter deixa’ns el teu correu electrònic.

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya - Inscrita en el registre d'Entitats Religioses núm: 4981