Hostesa és l’empresa que gestiona l’elaboració dels àpats amb els seus nutricionistes i l'equip de cuina. Junts confeccionem els menús mensuals, que elaborem a la nostra cuina amb productes frescos i de proximitat d’Ametller Origen (verdures, hortalisses, fruites i làctics) i del seu grup de proveïdors habituals.
Amb la coordinació de famílies, escola, infermeria i l'empresa encarregada de la cuina, oferim menús adaptats a cadascuna de les particularitats alimentàries que puguin aparèixer.
Els controls d’higiene i qualitat i la gestió de tot el personal de cuina es duen a terme amb la coordinació de l’escola i Hostesa, que és l’empresa que gestiona logísticament la cuina.
Disposem d’una cuina totalment equipada en la que s’elaboren més de 800 àpats diaris. La cuina de l’escola és un d’aquells espais amb accessibilitat restringida que anualment s'actualitza per millorar-ne el funcionament.
L’objectiu de l’Espai del Migdia de l'Escola Pia de Terrassa, és el de contribuir a una alimentació variada i saludable, desenvolupar l'adquisició d'hàbits en l’alumnat i esdevenir una estona de bona convivència.