Els alumnes de l’optativa de ciències de 1r d’ESO han plantat esqueixos a dues de les palmeres de l’entrada principal de l’Escola.

Han rebut l’assessorament d’un responsable de FUPAR que els ha explicat quins passos cal seguir. Amb tota la informació, els alumnes han tret les males herbes, airejat la terra fent petits forats i removent-la, posant grava i una lona geotextil, terra vegetal i esqueixos. Finalment han penjat uns cartells, fets per ells mateixos, per demanar a alumnes i famílies que respectin aquest espai.

Els alumnes han treballat en equips de tutoria i han après com fer un esqueix i quines són les condicions òptimes que cal tenir presents perquè la planta sobrevisqui. Han mostrat interès, il·lusió i molta energia!

Desitgem veure com setmana a setmana, les plantes igual que ells, es van fent grans. Us agraïm d’avançat el respecte envers aquest nou espai verd de l’Escola.

Gràcies Departament de Ciències Naturals! Treballeu i teniu unes idees GENIALS!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.