Els nens i nenes de quart de primària ens vam desplaçar fins a Capellades per visitar el Museu Molí Paperer. Va ser una excursió molt interessant i plena de curiositats doncs el Museu compta amb un fons patrimonial molt important format principalment per eines, maquinària, caràtules i tampons de fusta i papers del segle XIV al XX.

A partir de les explicacions i de tot allò que veiem amb els nostres propis ulls, ens vam endinsar en la història del paper i en el seu recorregut des dels seus inicis fins a l’arribada a les nostres terres.

També vam poder posar-nos a la pell de nens i nenes com nosaltres, adonant-nos de la vida tan dura que tenien i de les feines que feien; valorant per tant, la sort que tenim avui dia els infants de poder anar a l’escola.

A més, vam poder veure, a la planta superior, una exposició molt peculiar d’en Joshua Goode titulada “La Barca funerària de globus de mamut” on a partir de la imaginació d’un arqueòleg es desprèn una història plena de fets inversemblants i fantàstics.

També vam gaudir amb els companys i companyes de classe de jocs i activitats fora del museu tals com la recerca del tresor, els jocs de pedra-paper-tisora ,… i com no, compartir d’un bon dinar en molt bona companyonia.

Va ser una jornada genial!