El dijous 7 de febrer, els alumnes de 4tA, 4tB i 4tE de l’ESO vam agafar el tren per anar a Barcelona i fer una visita al Cosmocaixa.

Les tres tutories ens vam dividir per poder assistir a les següents activitats: una xerrada que ens va fer el senyor Manel Mendez, catedràtic de Física Teòrica a la UAB el qual ha treballat en el camp de la física de partícules.

Ens va explicar moltes coses sobre els sincrotrons ( finalitat, funcionament, estructura…) i en particular del Sincrotró Alba, una instal·lació capdavantera al nostre país , una activitat sobre la pressió atmosfèrica a partir d’experiments i exemples, un taller de so i acústica i una exposició sobre tecnorevolució, on per cert vam poder experimentar moltíssim i on vam conèixer les tecnologies convergents que estan canviant el món que ens envolta i ja les tenim presents en la nostra vida quotidiana.

Acabades aquestes activitats, vam poder visitar per lliure l’exposició permanent del Cosmocaixa i vam acabar la visita dinant al Parc de la Ciència. Va ser un dia diferent i engrescador per tots aquells que ens agrada la ciència!!!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari