Tenim el plaer de comunicar-vos que, a la Mediateca de l’Escola, hi trobareu un nou conte, en versió catalana i castellana, titulat:  I tu què vols ser de gran? Y tú qué quieres ser de mayor? Regals de la mare del nostre alumne de 1r d’ESO, Andreu Notario, i a qui des d’aquí li volem agrair aquests magnífics detalls dels quals tots i totes en podrem gaudir.

La Laura Garcia és infermera a l’Hospital Taulí i en aquests moments que ens toca viure, especialment entoma un paper molt important pel benestar de la nostra societat. Ella ens explica que abans de la Pandemia estaven treballant en l’edició d’aquest conte que havia de veure la llum el passat Sant Jordi…no va poder ser, però ara gràcies a tot l’equip de persones de l’Associació Professional d’Infermeres de l’Hospital Taulí ja el tenim aquí!

Els contes que porten per títol: I tu què vols ser de gran? Y tú qué quieres ser de mayor? té diferents objectius com ara, donar a conèixer la seva feina des d’un punt de vista no sexista ni masclista, potenciar la formació universitària en infermeria, mostrar la igualtat i solidaritat a la professió i trencar estereotips.

Des de la Mediateca us en recomanem la lectura i qui sap si d’aquí en un futur en sortiran nous professionals!

Recordar-vos que els servei de préstec a la Mediateca segueix funcionant amb les mesures de quarantena de llibres i desinfecció!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.