Els nens i nenes de tercer de Primària, ara ja fa uns dies, van anar de convivències. L’estada es va realitzar els dies 21, 22 i 23 de setembre a Can Sans de Fellines prop de Viladesens.

Allí hi van passar uns dies de convivència plens d’activitats, emocions i moments diversos acompanyats dels seus mestres. Un dels principals objectius era el de crear vincle, conèixer els nous companys i companyes de classe i descobrir quin seria el seu nom fins a sisè de Primària. A la casa ens esperava un Druida, el qual ens va proporcionar unes bones pistes per anar descobrint que els noms de les classes estarien relacionats amb noms de Déus. Tots expectants van jugar, divertir-se, aprendre dels elements de la natura, banyar-se, compartir uns àpats deliciosos, un descans reparador, etc.

Al final van tornar cap a Terrassa satisfets de les experiències viscudes i amb un lligam emocional molt més fort, que al llarg del dia a dia a l’aula es va cuidant. Els noms de les classes són: 3r A Horus Déu egipci, 3r B Itzamnà Déu maia, 3r C Zeus Déu grec i 3r D Brahma Déu hindú.