Després de dos anys vam poder celebrar un Sant Jordi a l’Escola amb plena normalitat. Vam recuperar totes les activitats tradicionals i vam poder gaudir plegats; sense mascareta ni respectant grups bombolla. Un Sant Jordi amb molt de sol i alegria!

A Infantil van fer manualitats per tal de decorar les aules. També van fer unes roses molt boniques i originals amb tot tipus de materials; com oueres de cartró, aquarel·les i papers de diari, entre d’altres. Van poder gaudir, de la mà dels i les mestres, d’una interpretació de la Llegenda de Sant Jordi molt original: amb cavalleresses que salven el príncep del drac i regalen roses.

A primària van decorar els passadissos d’una manera espectacular. Semblava que visquéssim dins de la pròpia llegenda! L’activitat de “Tots per la lectura” va ser molt ben rebuda. Tots i totes van compartir els seus llibres preferits. També van fer una trobada literària de “grans i petits”. La interpretació de la Llegenda de Sant Jordi ,per part dels mestres de Cicle Inicial, va ser espectacular. Amb un drac de color de rosa que feia molta por! 

A Secundària la celebració dels Jocs Florals va ser tot un èxit. Van ser molts els i les alumnes que han participat amb aportacions molt treballades i originals. L’acte va ser molt emotiu i va comptar amb l’actuació de l’orquestra de l’Escola de Música. La bicicletada popular per Terrassa va ser una de les moltes activitats de Secundària. 

A Batxillerat es va dur a terme una xocolatada Solidària. Amb molt èxit de participació! Un any més, es van dur a terme els Jocs Florals i es van repartir molts premis. Finalment es va poder realitzar la tradicional fotografia a les Palmeres del carrer Col·legi dels alumnes de 2n de Batxillerat.  

A la tarda, les famílies van poder celebrar el Sant Jordi a l’Escola! Les parades de llibres i de roses. Les Roses Solidàries i el Reciclacultura van tenir molt bona acollida. Moltes gràcies famílies per venir i participar!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.