Els alumnes de 1r d’ESO van participar del tradicional taller de la prehistòria. Una activitat que ens aproxima als diferents estadis de desenvolupament humà i a les formes de viure, a partir del coneixement –i pràctica de fabricació- de diferents tipus d’eines, de l’encesa del foc i de cacera amb arc i fletxes, i javelina amb i sense propulsor.

Malgrat el vent gèlid del nord, les activitats van poder-se desenvolupar satisfactòriament i amb molt d’interès per part de tots i totes, gràcies a la bona preparació i predisposició dels monitors i monitores d’Arqueolític.

Després de dinar, com a novetat d’aquest any, els tutors i tutores de 1r vam preparar també un retorn al passat de la nostra infantesa a partir de l’organització de jocs tradicionals de carrer com soldat plantat, pot i pedra, la gallina cega, el mocador, el joc dels disbarats, un, dos, tres… botifarra de pagès, o la pesta. La proposta de jocs va ser molt ben acollida, circumstància que ens anima a continuar-ho en un futur perquè… hi ha més vida més enllà de la playstation!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari