El diumenge 29 de novembre va tenir lloc a l’escola una de les jornades més emblemàtiques de l’any, la festa de Sant Josep de Calassanç que, com cada any, coincideix també amb l’acte solidari de la Marató de TV3.

Enguany aquesta activitat, coordinada per l’AMPA amb la col·laboració del grup GAS (Grup d’Acció Solidària), ha consistit en la celebració d’unes olimpíades. D’aquesta manera, a través de l’esport i la vida saludable, ens afegim a la lluita contra l’obesitat i la diabetis, malalties a les quals aquest any es dedica la Marató. Acompanyats d’un dia assolellat i d’allò més agradable, tant pares com fills varen poder gaudir de l’esport realitzant activitats com futbol, bàsquet i zumba, activitat que va causar furor entre les mares i algun pare esporàdic. Tanmateix també vam comptar amb activitats com tallers i activitats infantils dirigides als més menuts de l’escola.

Tots els qui varem participar vam endur-nos un record alegre i festiu, i sobretot vam quedar-nos amb ganes de tornar-hi l’any que ve!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari