El passat dilluns 1 de juny els delegats i delegades de la nostra escola, des de P3 fins a batxillerat, es van reunir amb les responsables de l’Acció Tutorial i Pastoral de les respectives etapes per a escollir el lema del proper curs.

Setmanes abans a les tutories s’havia triat el tema. De tots els proposats, n’hi va haver dos que van repetir-se força, l’acceptació de l’altre i la superació dels reptes que ens posa la vida. Aquest últim tema va ser el més demanat i per tant, el que es treballarà el curs que ve.

Cada delegat i delegada va venir amb la proposta de lema de la seva classe i, començant pels més petits fins els més grans, els van anar llegint tots.
S’ha de remarcar el contingut positiu de la majoria de lemes. Intentem-ho! Fem esforç, Endavant, tu pots, Si vull, puc!, Tu pots! Valora l’esforç!, Una vida, un repte!, No ho intentis, fes-ho! , Tu pots, tots podem!, Clar que si!, #SegueixEndavant, Supera’t i sorprèn, Accepta el repte!

Finalment el lema amb més vots i per tant guanyador, va ser el proposat per una tutoria de secundària, #SegueixEndavant

Esperem un any més aprendre moltes coses amb aquest lema que ens permetrà treballar valors com la constància i l’esforç, la superació, l’aprenentatge davant l’experiència,…

Moltes gràcies a tothom!!!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari