D’entre ni més ni menys que 1687 comentaris rebuts procedents de les Escoles Pies d’arreu de Catalunya, el grup de lectura del Goig de Llegir capitanejat per l’home dels llibres després de molt de temps pensant i pensant, mirant el bloc del dret i del revés per decidir quins han estat els millors, els més divertits, enginyosos i/o crítics han cregut que:


A Terrassa hi han tres guanyadors del concurs de Comentari Explorador 2019!!
Enhorabona!!!

 

Cesca Patsi, 4t Primària D

“Marduix”

M´ha agradat molt aquest llibre perquè el fet de que sigues bruixa,perdre els poders i encara no rendir-se ho trobo molt valent i és el que tots hauríem de fer en qualsevol situació difícil o que no ens agradi.

Paula Sánchez, 5è Primària C

“El senyor Silvestre”
A mi aquest llibre m’ha semblat molt divertit i que te molta imaginació perquè surten coses de ficció com el tigre de parc l’elefant que parla i un saler que et tele-transporta. El Senyor Silvestre com molt be diu el conte soluciona els problemes. Jo el necessitaria.

Itzel Comas, 6è Primària C

“Els senyor Bello i l’elixir blau”
A mi el senyor Bello m’ha agradat molt perquè m’ha fet pensar moltes coses però la que m’ha fet pensar més ha sigut que has d’acceptar la teva mascota, la teva família…perquè cadascú es com es i no t’has de fixar per l’exterior sinó que per l’interior i el recomano molt perquè ha part es molt divertit.

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris. Us esperem l’any vinent amb més llibres!