Els alumnes i les alumnes de Secundària treballem l’Esport Adaptat a la matèria d’Educació Física. Una experiència vital i reflexiva que ens fa sortir de les parets de casa per entrar a viure altres vides llunyanes i molt diferents a les nostres. Totes elles plenes de valors, esforç i humanitat.  A 3r d’ESO, des de fa quatre anys, estem treballant una ABP; Aprenentatge Basat en Problemes;  anomenada “Yes I can”.

Durant les sessions a l’Escola ens vam posar en el lloc de gent amb diferents discapacitats i vam practicar activitats i esports adaptats. Després vam preparar per grups unes sessions on ens especialitzàvem en una minusvalia. Per acabar l’ABP estava previst que vingués en POL MAKURI, esquiador de fons i corredor de curses de muntanya d’esport adaptat. El Pol havia de respondre presencialment a l’aula les preguntes que haviem preparat els alumnes. Però degut al confinament no va poder ser, però sí que en Pol ens ha volgut respondre els dubtes i neguits que teniem en un vídeo!  

La darrera activitat ha estat veure el vídeo d’en Pol desde casa i contestar un qüestionari. Finalment hem preparat una presentació on hem ajuntat una mostra de comentaris d’agraïment que hem escrit els alumnes per en Pol. Comentaris plens de sensibilitat, empatia i valoració del seu esforç. 

Gràcies Pol per tot el que ens has explicat! Ens has fet entendre i veure altres maneres de viure i de veure les coses! Un GRAN APRENENTATGE!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.