L’Escola de Música ha pogut recuperar el format presencial del cicle d’audicions després de dos anys d’interrupció. Durant la pandèmia l’Escola de Música ha anat adaptant el seu funcionament a les circumstàncies de cada moment i el curs passat els dos cicles d’audicions es van realitzar en format enregistrat en vídeo.

Afortunadament aquest curs hem pogut tornar al format original. Han estat 15 concerts repartits al llarg dels mesos de febrer i març on gairebé 250 alumnes han participat a les audicions i han pogut rebre els aplaudiments en directe de familiars, amics i companys.

Aquest retrobament ha estat especialment emotiu pels nois i noies participants, que han viscut l’experiència amb il·lusió i responsabilitat, i també per les seves famílies, que han pogut acompanyar i donar suport als joves músics.

Tocar i cantar en públic és un dels reptes que tenen tots els estudiants de música, i es una part fonamental del seu aprenentatge. Els hi ensenya a treballar per un objectiu, preparar-se, superar els nervis i finalment sentir-se orgullós de la feina ben feta.

A les audicions han participat tots els alumnes d’instrument, els grups corals i altres agrupacions com la Big Band i grups de cambra. Hem pogut sentir alumnes de violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, saxo, trompeta, gralla, guitarra, guitarra elèctrica, baix, bateria, piano i cant.

Enhorabona a tots els participants i a l’Escola de Música per aquesta iniciativa!!!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.