Els i les alumnes de 2n d’ESO hem participat al “Big Challenge, the first english contest for schools”. Aquest joc-concurs d’anglès se celebra cada any a diferents països europeus. Hi participen més de 630.000 alumnes a tota Europa. 

Aquest concurs consisteix en contestar un test de 55 preguntes agrupades per competències. Hi ha preguntes de gramàtica, vocabulari, fonètica i cultura i els alumnes han de marcar una única resposta correcta. La prova és online i l’hem fet a l’escola. 

Per tal de preparar aquest concurs els i les alumnes han pogut fer un quiz d’entrenament online, a l’escola i a casa: www.thebigchallenge.com/es

Tots els alumnes han rebut un diploma i un pòster per haver-hi participat. Els que han obtingut millors resultats han rebut de regal un diccionari, un libre de lectura i una guia de viatge. Les alumnes amb millor puntuació de cada tutoria han estat:

 

2nA: Aya Weqasse ( 303.75 points )

2nB: Elisabet Martín ( 317.50 points )

2nC: Emma Roja ( 296.25 points )

2nD: Rita Cintolesi ( 270.25 points )

2nE: Júlia Molinero ( 277.50 points )

 

Cal destacar que l’Elisabet de 4763 alumnes inscrits a diferents escoles a nivell nacional, ha quedat en la posició 64 i respecte la classificació provincial de Barcelona ha quedat la dotzena!

Felicitats a tots i a totes les participants i també a les millors puntuades!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.