Hem donat el tret de sortida al Cicle de Conferències “Converses amb …” que enguany torna al format presencial. La novetat d’aquesta 3a edició és que són “gent de la casa” i els antics alumnes de l’escola els conferenciants, per aquest motiu el Cicle es titula “Converses amb ALUMNI”.

“Converses amb ALUMNI” és un cicle de Conferències que té com objectiu el creixement personal com a mares i pares, i com educadors i educadores. Ens trobarem a l’Escola amb un convidat o convidada amb qui parlarem sobre temàtiques educatives diverses.

Proporcionarem una conversa oberta i conjunta amb el grup que ens ha d’obrir a la reflexió. El programa consta de diferents trobades, xerrades i conferències amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música, etc; que anirem anunciant a mesura que s’acosti l’acte.

La primera conferenciant i antiga alumna ha estat Noemi Prous, escriptora i periodista, que ens va ofereir un taller emocional per a infants i les seves famílies titulat “Viatja amb la Chloe i els seus amics”. L’objectiu del taller va ser el de veure com ens col·loquem i ens sentim dins de la nostra família. Amb la participació d’en Josep Santaulària, psicòleg especialista en constelacions familiars i eneagrama.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.