El passat dijous 14 d’Octubre, les tutories de 3rA, D i E d’ESO, vam agafar el tren a l’estació del nord per anar cap a Barcelona i realitzar l’activitat sobre el tricentenari de 1714. Vam baixar a l’Arc de triomf i allà vam esmorzar tots plegats i vam fer la primera activitat sobre el mapa gegant de Barcelona al 1714.

Al llarg del dia havíem de fer un recorregut pel barri de la Ribera de Barcelona, passant per el passeig del Born, Fossar de les Moreres, l’església de Santa Maria del Mar, la Llotja i pel carrer del Consolat de Mar, i visitar el museu del Jaciment del Born. Cada tutoria va començar per un lloc diferent.
A l’ acabar les activitats vam anar a dinar tots junts al parc de Ciutadella i vam poder gaudir d’una estona de lleure. Després vam anar altre cop cap a l’estació per agafar el tren i tornar a Terrassa.
Va ser una experiència profitosa i interessant perquè vam passar una bona estona amb els companys i perquè vam aprendre moltes coses noves sobre la Barcelona del 1700,el setge que va patir el 1714 i les seves posteriors conseqüències.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari