El passat dijous 15 de novembre, els nois i noies de 2n d’ESO vàrem anar de sortida Cultural a la preciosa ciutat de Girona. La sortida tenia com a objectius conèixer el món medieval, estudiar les formes de vida d’una ciutat medieval, conèixer els costums i tradicions dels jueus, observar l’estructura d’un call i analitzar la convivència entre cultures i religions en un mateix espai. Vàrem trobar-nos a l’estació d’autobusos, i cap a quarts de nou vàrem emprendre la nostra ruta cap a Girona.

Tot i el trànsit en algun tram del recorregut, vàrem arribar a destí cap a quarts d’onze, vàrem esmorzar prop del riu i tot seguit vàrem iniciar el recorregut per la Girona Medieval. Dividits entre les 5 tutories i acompanyats per unes guies vàrem visitar el barri vell, el call, el Museu d’Història dels Jueus i els anomenats banys àrabs.

Un cop acabada la visita vàrem retrobar-nos tots els companys i companyes i vàrem compartir una bona estona de dinar, tertúlia i joc al costat del parc de la Devesa. Després d’un dia assolellat i de convivència, vàrem arribar a Terrassa sobre les 5 de la tarda.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari