Serveis a les Famílies

Oferim serveis que busquen facilitar la vida a les nostres famílies. Descobreix quins són!

HORARI de l’Escola:

L’escola obre a les 7:30h del matí i tanca a les 22h

Horari Infantil i Primària

Obrim a les 8:30h  Servei acollida gratuït

Els nens i nenes poden començar a arribar a l’escola a partir de les 8:30h facilitant així les necessitats horàries de les famílies. No obstant, comptem també amb un servei de vigilància de matins des de les 7:45h.

Horari d’ESO

Dll, Dx i Dv de 8:25h a 13:45h i Dll tarda 15:20h a les 17:20h

Dm 8h a 13:45h i Dj 8h a 12:45h i a les tardes dels dos dies 15:20h a 17:20h

Aula d’estudi gratuïta Dv tarda: 15:30h a 17h

Horari Batxillerat

Tots els dies de 8h a 14h

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Definim les activitats adaptant-les a les necessitats dels nens i nenes segons la seva edat. N’oferim un ampli ventall: activitats vinculades a l’esport com bàsquet i futbol per petits i grans en diferents categories, activitats dels àmbits de les arts escèniques, les llengües estrangeres i el món de la costura. I també activitats relacionades amb la tecnologia i la ciència com pot ser la robòtica.

ESCOLA de MÚSICA

La nostra fita és donar una formació integral dels alumnes i la ciència ens demostra que impulsar la Música i desenvolupar la intel·ligència musical en els alumnes és imprescindible. Per a fer-ho ja fa més de 5 cursos que fusionem l’escola amb l’escola de música i així els estudis musicals es converteixen, de forma natural, en una part més de la vida escolar quotidiana dels alumnes.

L’Escola de Música compta actualment amb més de 350 alumnes i s’integra en el centre, facilitant així l’organització familiar. Totes les activitats es fan al mateix lloc, l’escola i alhora les classes estan coordinades amb la resta d’activitats del centre (menjador, extraescolars…).

Oferim una Educació musical completa on treballem les àrees de:

– Sensibilització i Llenguatge musical

– Instrument (roda d’instruments pels més petits)

– Conjunt vocal (cor i educació de la veu)

– Conjunt instrumental (bandes, orquestres, combos i altres)

La música acompanya durant tot el seu recorregut escolar al nostre alumnat. Els nens i nenes poden iniciar-se en la música des de P4 fent sensibilització, participar a la roda d’instruments a partir de P5, començar un instrument en primària i integrar-se des de ben petits a las diferents agrupacions musicals com corals, orquestres, bandes i altres.

CASALS

Per Nadal, Setmana Santa i les Vacances d’estiu oferim els casals a totes les famílies de l’escola. L’objectiu dels nostres Casals és fer del lleure un espai per a l’educació. Programem activitats i tallers de tot tipus: esportius, artístics, científics… i fem sortides i excursions. Sempre agrupant-nos per nivells i amb monitors titulats treballem projectes amb una temàtica d’alt valor educatiu que ens fa de base per definir la resta d’activitats i programa. Gaudim i aprenem! Vols saber més sobre els Casals?

              

INFERMERIA

Fa més de 10 anys que vam decidir posar en marxa una àrea d’Infermeria al centre. A dia d’avui comptem amb dues infermeres titulades que donen servei a la comunitat des de les 8h del matí fins les 19h. Les famílies valoren molt positivament que donem aquest servei ja que és una tranquil·litat saber que els nens i nenes poden ser atesos per professionals qualificats quan així ho requereix el seu estat de salut.

MEDIATECA – Servei fins les 19h tots els dies de la setmana

Oferim un espai dedicat a l’estudi, el treball individual i en equip i la lectura/consulta, ja sigui per mitjans tradicionals de consulta (llibres, revistes, cd’s…) o per vía online (accés a Internet). Amb servei de préstec de materials i una sala amb més de 15 ordinadors connectats a la xarxa. Vols saber més sobre la Mediateca? Enllaç a la pàgina

MENJADOR – Cuina pròpia i equip de monitors especialitzats

Per a donar als nostres alumnes el millor servei de menjador comptem amb un equip de monitors especialistes i dedicats a ensenyar-los bons hàbits i valors com la companyonia i el bon fer a l’hora de menjar.

A la cuina de l’escola s’hi produeixen més de 800 àpats diaris, i per tant, vetllem per tenir un equipament que faciliti al màxim la tasca que s’hi realitza. És per això que proveïm aquest espai de potents sistemes de cocció, olles basculants de més de 100 litres, planxes i forns industrials i un túnel de rentat de gran capacitat.