Preparada pel departament d’Educació Física de l’escola, el passat 27 de febrer visitàvem l’Anella Olímpica de Montjuïc en el marc de la segona sortida cultural del curs. Els objectius: conèixer les instal•lacions de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, completar un recorregut d’orientació a partir d’aplicar els principis i mecanismes d’aquesta habilitat i tècnica, reconèixer els fets més rellevants de la història olímpica i de l’esport al Museu Olímpic i de l’Esport, i l’ús del transport públic com a aposta de sostenibilitat i d’estalvi.

Va ser una jornada molt positiva i atractiva tant des del punt de vista dels aprenentatges proposats, com en clau de lleure individual i col•lectiu, i amb un regal inesperat a l’arribada a l’avinguda Maria Cristina: veure les Fonts Màgiques de Montjuïc, obra de Carles Buïgas per l’Exposició Universal de 1929, en ple funcionament, així com les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, restituïdes recentment.

L’experiència i la valoració tan positius de la sortida ens fan pensar que molt probablement podrà tenir continuïtat en cursos propers.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari