Ja han començat les obres de remodelació al Turó de l’Argila (C/Cisterna amb C/Vallhonrat) amb la finalitat de fer l’accés a l’edifici d’Infantil de l’Escola Pia de Terrassa més segur. A partir d’aquesta prioritat s’ha dissenyat un espai lúdic infantil fruit de la mediació de l’AFA de l’escola amb l’Ajuntament. Amb aquestes obres s’evita el pas de vehicles sense visibilitat per davant de l’entrada d’infantil de l’Escola i s’amplia el pas de vianants.

Les reformes serviran per a crear noves zones verdes i un espai per a l’esbarjo infantil amb elements que es pintaran a terra. A l’accés del carrer de Vallhonrat es posaran dos parterres laterals, un a cada banda, on es plantarà arbustiva i trepadores. S’hi instal·larà un pòrtic, que crearà visualment una porta verda d’entrada a la nova zona. Al paviment del vial tallat al trànsit s’obrirà una superfície ovalada, destinada a un gran escocell on es plantarà un arbre. Un circuit format per troncs de fusta reciclats l’envoltarà, dotant l’escocell amb un joc infantil integrat. El perímetre de l’escocell es delimitarà per encintat de fusta i s’omplirà amb triturat de pi com a paviment esmorteïdor. A la plaça també es posaran una font i bancs.

Són unes obres molt ben acollides des des de l’AFA de l’Escola i que han d’ajudar a fer l’entrada i sortida de l’edifici d’Infantil més segura i agradable.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.