S’acosta la Diada de St Jordi i una vegada més l’Escola se suma al projecte d’Escola Pia de Catalunya “Recicla Cultura”. Enguany, per seguretat, no farem les tradicionals paradetes de llibres i roses. Per aquest motiu s’han pensat altres activitats per treballar a les aules, mantenint l’essència del projecte Recicla Cultura i posant cara a les realitats del nostre entorn. Aquestes activitats estan pensades dins el projecte d’escola i que des de fa anys portem a terme. Estem segurs que, ara més que mai, volem seguir mantenint vincles malgrat siguin virtuals o telematics.

La campanya Recicla Cultura, organitza accions i actes en favor dels programes d’acollida sociolingüística de la nostra institució. Participant es fa possible la integració a casa nostra de persones migrants gràcies a l’aprenentatge de la llengua. 

Si vols conèixer l’experiència en primera persona, reserva’t el proper 21 d’abril, de 19h a 20h. Ben aviat obrirem les inscripcions del webinar de Recicla Cultura .També pots col•laborar fent una aportació econòmica

Per un St Jordi ben lluït!

 

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.