El passat dimecres dia 6 de Novembre un grup de 16 nois i noies de 4rt d’ESO de la nostre escola assistiren a una trobada que es va celebrar a l’escola Pia de Nostra Senyora (carrer Diputació de Barcelona). Es tractava de trobar-se amb altres joves que s’estan preparant pel sagrament de la Confirmació, en total fórem 73, d’escoles com Sarrià, Balmes, Mataró, Sabadell…

Durant el matí vàrem escoltar un testimoni de la Laia Mestres, professora de Sarrià, que ens va explicar un episodi de la seva vida que l’ha transformat per dins, i que li ha permès agafar una nova perspectiva en la seva forma de viure. Posteriorment férem un treball per grups i una posada en comú.

Després de dinar, a la tarda tinguérem una xerrada de la directora de Verdallar, una fundació que es dedica a la reinserció en el món laboral de persones properes a l’exclusió. És una empresa-fundació dedicada a la producció i repartiment de fruita i verdures per les cases. La directora l’Anna Royo va sortir en el programa del “Convidat” quan entrevistaren a la també teresiana, Victòria Molins.

Finalment va arribar l’hora del comiat i ens digueren la data de la propera trobada, el 12 de febrer a Manresa, on anirem a veure un menjador social que gestiona Lucía Caram, una monja argentina establerta a Catalunya des de fa uns anys.

La valoració dels nostres nois i noies va ser del tot positiva, ja que es van trobar en un ambient familiar i van poder compartir les seves inquietuds i vivències amb altres joves, tot a la llum de la fe i les seves creences.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari