Preinscripció escolar curs 2017 – 2018

VOLDRIA CONÈIXER EL PROJECTE. COM HO HAIG DE FER? QUI M’HO POT EXPLICAR?

Si esteu llegint aquest apartat és perquè esteu en un moment molt important per a la vostra família. Decidir el projecte educatiu és una d’aquelles grans decisions que cal prendre-la des del coneixement i des del convenciment. Per aquesta raó, l’Escola Pia us proposa que concerteu una entrevista personalitzada amb la direcció de l’etapa on hàgiu de fer l’escolarització del vostre fill/filla per tal de rebre la informació del projecte i de poder donar resposta als vostres dubtes i/o inquietuds. La major part de les entrevistes les fem dins l’horari lectiu només per una raó: volem que per una estona pugueu immergir-vos en el nostre projecte, pugueu respirar el nostre dia a dia.

Per concertar-la només cal que truqueu al 937885454 o bé ompliu aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb vosaltres. Moltes gràcies pel vostre interès.

Concertar entrevista:

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Preparem els nens per al camí

A l’escola hi estem una part molt important de les nostres vides, no només des del punt de vista del temps, en el nostre cas 15 anys, sinó perquè també és l’etapa més significativa d’un ésser humà.