Les extraescolars a l’Escola volen generar una oferta educativa de qualitat pel temps de lleure que arribi a tots i a totes les alumnes de l’escola, sense distincions i de manera optativa. Les activitats extraescolars es vinculen al projecte educatiu de l’escola i asseguren l’atenció dels infants i  joves, tant a primera hora del matí com a la finalització de l’horari escolar, facilitant la conciliació de la vida laboral de les mares i pares amb la vida familiar. Fomentar la pràctica d’activitats esportives i culturals son els principals objectius de les extraescolars. 

Pel curs 2022/23 i com a novetat proposem un esport de pilota molt complet i divertit adreçat a nens i nenes de 3r i 4t de primària: l’HANDBOL. L’handbol és un esport dinàmic que es juga amb les mans i on dos equips tenen com objectiu marcar gols amb la pilota a la porteria contraria. És un esport que fomenta els valors del treball en equip i ajuda a desenvolupar tant l’agilitat com la forma física d’aquell qui ho practica. L’handbol és un esport adequat tant per nens com per nenes.

Esport dinàmic, amb molts gols

A diferència d’altres esports, el camp de joc és més petit, fet que fa guanyar dinamisme en el joc i es generen més oportunitats de gol.

Entrenaments d’habilitats

L’extraescolar d’handbol es planteja com una estona de joc per adquirir habilitats amb la pilota: botar, passis, puntaria… però també es treballa per adquirir forma física i coordinació motriu.

Partits al dissabte al matí en què tothom juga

Durant el curs escolar, l’equip podrà participar a la lliga dels jocs escolars els matins dels dissabtes. Uns partits que són l’estímul pels nens i nenes per seguir practicant l’esport.

El minihandbol, adaptació de l’handbol per ser practicada per alumnes de primària, es practica amb equips d’un mínim de 7 jugadors i jugadores amb 5 a pista. I els partits són de 4 parts de 10 minuts cada una i amb l’obligació que tots els membres de l’equip juguin com a mínim una part sencera. L’equip guanyador és qui guanya més parts, no qui fa més gols en tot el partit.

Entrenador/a

L’activitat serà impartida per un monitor/a del Club Handbol Terrassa, que normalment també és jugador/a del club.

1r i 2n de Primària

Pels nens i les nenes de 1r i 2n de Primària també s’ofereix la pràctica de l’handbol dins de l’extraescolar “Iniciació a l’esport”. Per aquesta edat es planteja adquirir les habilitats bàsiques necessàries a partir de jocs tradicionals adaptats a l’handbol.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.