Èxit de convocatòria i assistència a la xerrada online sobre Neurociència i Educació titulada “Conèixer el cervell desperta el nostre potencial”, impartida per la Doctora Rosa Casafont. Vam comptar amb un total de 1.400 inscrits i més de 450 persones connectades.

Amb la Dra. Casafont vam aprendre un conjunt d’eines per treballar els tres àmbits de la nostra vivència: el pensament, el sentiment i el comportament. Conèixer com aprèn el cervell dels nostres fills i filles per poder contribuir al desenvolupament saludable de les seves estructures i capacitats. A la xerrada es van resoldre dubtes i descobrir noves eines, estratègies i procediments per afavorir a la qualitat de vida de la família  en l’àmbit de casa i de l’escola.

La Dra. Casafont és experta en neurociència i educació. És metge de formació i neurocientífica que ens va il·lustrar de manera clara i molt amena conceptes complexes sobre l’autoconeixement, el modus operandi de la nostra ment i el nostre pensament i com tot això influencia el nostre aprenentatge. Tots som educadors i educadores dels nostres fills i filles. Per això és tan important per a famílies i docents conèixer com treballa el nostre cervell i alhora aprendre tècniques pràctiques i senzilles que ajudin als nostres infants i joves a enfocar la vida amb optimisme i plenitud. Perquè aquest és un dels pilars que promou un aprenentatge ric i de qualitat.

Tothom està d’acord que l’educació va més enllà d’adquirir coneixements, busca desenvolupar la capacitat d’aplicar-los i les habilitats per afrontar situacions diverses durant tota la vida. Per això, és cabdal promoure un aprenentatge continu i una actitud positiva. I la Neurociència i amb ella la Neuroeducació són clau per seguir endavant amb una innovació educativa de qualitat.

Us deixem la conferència perquè en puguem gaudir sempre!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.