La nostra exalumna Montse Grau ha estat guardonada pel Premi Floquet de Neu pel seu treball de recerca.

La Montse ens explica:
“estic molt contenta del treball que vaig fer. No va ser fàcil, hi vaig dedicar molt d’esforç i moltes hores. Durant l’estiu anava sempre que podia al Zoo a fer observacions dels comportaments per poder completar el meu treball. Però el més important és que vaig triar un tema que m’agradava molt i el vaig fer de gust. Un any després han fet l’entrega de premis del concurs Floquet de Neu on hi vam assistir tots els participants i les seves famílies. Per acabar, animar a tots els alumnes que estiguin començant els seus treballs de recerca, que en gaudeixin i segur que tot els anirà molt bé!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari