La casa misteriosa

El Ton, la Maria, i la Laia eren amics des de que eren petits, sempre quedaven per estudiar, fer els deures,…

Un dia van quedar tots tres per anar d’acampada a un bosc que està lluny d’on viuen ells. El Ton havia sentit moltes històries sobre aquell bosc. Quan van arribar-hi van muntar la tenda i van anar a buscar branques i troncs per poder fer foc quan es fes de nit.

Al vespre, els nens van explicar històries de por. Quan ja tenien son van anar a dormir. Al cap d’una estona van sentir uns sorolls i van anar a fora a veure d’on venien. Una mica lluny van veure una petita casa de fusta, s’hi van acostar i van voler entrar a veure que hi havia dins. Van mirar tota la casa i, de sobte, van veure una ombra que s’anava acostant. Els nens es van espantar i van sortir corrents de la casa. L’endemà al matí van sortir a fora i van veure que la casa ja no hi era. Els va semblar estrany però no li van fer més cas. Es van passar tot el dia anant amb bicicleta, banyant-se al riu, anant d’excursió, fent cabanes amb pals i troncs i moltes coses més. Quant es va tornar a fer de nit, els nens van anar a la tenda per anar a dormir. Al cap d’una estona van tornar a sentir uns sorolls i van veure altre cop  la casa. Van acostar-s’hi altra vegada i hi van entrar. Aquest cop van jurar que no sortirien de la casa fins que descobrissin que era aquella ombra que havien vist el dia abans. Van mirar per tota la casa, per tots els racons i…  PUM! De cop es va tancar la porta, i els nens es van espantar.

Van poder veure una ombra però era un gat. Van seguir mirant per tot arreu. Van veure que en un racó de la paret hi havia escrit: SORTIU D’AQUÍ!

En veure això els nens van intentar obrir la porta per sortir però estava tancada amb clau i ho van deixar estar. Van veure una llum que venia d’una habitació i hi van entrar però no hi havia ningú. Només hi havia un llibre de màgia que estava sobre una taula. El llibre estava obert per una pàgina que explicava com fer que una casa aparegués només a les nits i desaparegués quan es fes de dia. D’aquesta manera els nens van saber perquè només veien la casa a les nits. Van aprofitar per mirar tots els llibres que hi havia per allà. La Laia en va agafar un i al moment es va obrir una porta secreta. Els nens hi van entrar i de sobte van sentir algú i també van veure una ombra. Van avançar més, i van acabar veient… una bruixa que els va fer entrar en un son profund.

A partir d’aquell dia la bruixa va seguir fent que la casa aparegués només a les nits. El Ton, la Maria i la Laia, van desaparèixer i mai més es va saber  res d’ells.

Mar Ortiz