Enganys

Tot va començar a Quatz, una regió d`Ohio als EEUU. Era la plataforma del comerç del país, tot el que volguessis adquirir, si portaves diners aquell era el lloc ideal.

La protagonista de la nostra història vivia en la urbanització Grandview, una gran urbanització envoltada de frondosos i atapaïts boscos. Es deia Ares, era una noia bonica i espavilada provinent d’una família de classe alta.

Un bon dia, quan l’Ares estava preparant-se uns gofres amb xocolata, li va arribar una carta amb unes inicials que no va reconèixer. La carta era una invitació per anar al ball sorpresa de Lord Quartz. Celebrava l’aniversari de la seva germana. L’Ares va acceptar la invitació.

El dia del ball, l’Ares anava amb un exuberant vestit blau maragda. Duia volants a les puntes amb petits cristalls incrustats. En arribar-hi, Lord Quartz la va rebre de seguida i la va convidar a ballar. L’Ares no sabia ballar gaire bé però tot i així, es defensava força i van estar tota la nit xerrant, bevent i ballant.

Van anar quedant varies vegades més, fins que un dia, quan estaven a casa del Lord prenent un te, ell va anar a la cuina i en va tornar amb una caixa guarnida amb un llacet blau. Es va agenollar i va dir-li: ens coneixem i ens portem molt bé, jo sento quelcom important per tu, voldries casar-te amb mi?

En aquell moment, ella se li va tirar als braços radiant de felicitat. Al cap d’un mes ja vivien junts a casa d’ell. Era una casa grandiosa i semblava treta d’un conte de terror, ja que era molt vella. Després d’instal·lar-s’hi van celebrar una gran boda al centre del bosc de Grandview. Era un bosc molt fosc, quasi no li entrava la llum, així que la boda ressaltava més. L’Ares anava de blanc i va demanar a tots els convidats que també hi anessin, tots els convidats tan guarnits, semblaven àngels.

Després de la boda van contractar a una majordoma perquè els ajudés amb la casa. Es deia Guashima, era una noia joveneta que empatitzava molt amb el Lord, massa fins i tot. Des del moment que van instal·lar-se van pensar en tenir un bebè i al cap de 9 mesos ja el tenien.

Des de que l’Aria, la filla que havien tingut, havia complert 6 anys passaven coses molt rares. Un dia mare i filla estaven jugant a amagar-se i li tocava parar a l’Ares, quan va parar de comptar, va buscar l’Aria per tota la casa però no la trobava. Al cap de força estona la van trobar a les golfes dins d’un bagul tancat amb clau. Quan van sortir, van sentir una cosa aterradora. En Lord Quatz i la Guashima, parlaven de que quan es morissin elles, ells es quedarien els diners de la pensió de viudetat i amb aquells diners es casarien. Eren a la porta i quan van sortir de sobte, els van donar un cop a cadascuna i amb ajuda del Lord les van tancar a les golfes. L’Ares va mirar de trucar, però havien tallat la línia de telèfon. La finestra estava tapiada i la porta tancada…Llavors es va fixar en la caldera ,tenia la mida exacta perquè hi passessin dues persones!

L’endemà l’Ares ja tenia 2 bitllets per anar a viure amb uns parents a Nova Zelanda!

Abans de marxar l’Ares va introduir a la seva filla pels tubs de la caldera,va encendre un misto i el va tirar a les cortines. Al cap d’un minut la casa ja calava foc amb la Guashima i en Lord a dins. Quan van obrir una investigació van descobrir sota la casa, enterrats quatre cadàvers de dones. Mai es va saber la identitat del quart, hi ha qui diu que és la seva mare o la seva germana desaperaguda, però mai es va saber del cert. Aquella nit els veïns van abandonar les cases perquè deien que es veien espectres per la casa veina i es sentien gemecs esgarrifosos. Mai ningú s’hi va tornar a instal·lar.

Anna Bru