El robatori del segle

El Paul , un home vell explica una història que va passar fa molt de temps …..

-Avi ens pots explicar una història ?

-D´acord !

-La història va passar a l´any 2020 en una ciutat que es deia Caminants -Celestials perquè estava damunt d´un núvol fals….

Era un dia tranquil jo vaig anar a l´escola amb el meu germà ,el Jonh , com cada dia vam agafar el bus . Aquell dia ens va tocar geografia còsmica i llengua extra terrestre. Desprès del col·legi vam anar a casa . Els nostres pares no eren a casa perquè havien anat de viatge a Yoth . En el mateix moment que vam entrar a la nostra llar ens vam adonar de que faltaven coses !!!.

-Què fem Jonh ? -vaig dir jo

– No ho sé Paul ! – em va contestar .

No sabíem que fer perquè pensàvem que quan els pares tornessin pensarien que les hauríem perdut nosaltres i ens castigarien . Faltava : un mòbil ,la bici , i una consola portàtil .

-Anem a denunciar-ho a la policia – va dir el Jonh .

Vam anar a la policia , ells ens van dir que últimament hi havien molts robatoris . Creien que era un lladre a qui anomenaven sr.x perquè era desconegut . Com que no ens podien ajudar vam decidir investigar pel nostre compte i preparar un parany . Vam fer com si obríssim una botiga , vam arreglar un espai amb tot de productes que creiem què podrien interessar a qualsevol delinqüent per poder tornar a revendre . Quan ho vam tenir tot a punt vam esperar que és fes fosc, ja de nit vam anar a la botiga a esperar que entrés el lladre . El lladre hi va caure de quatre potes , una vegada va haver entrat per apoderar-se d’alguns articles ja no va poder sortir. La botiga era una gran gàbia . Mentre el Jonh va trucar a la policia , jo vaig intentar fer-lo cantar:

– a on estan els objectes robats?

Va respondre que estaven al carrer South numeró 1312.

Quan va arribar la policia , jo i el meu germà vam anar corrents cap a l’ adreça que ens havia dit.

Vam entrar a la casa i vam trobar molts més objectes robats.

El sr. X va ser condemnat a 32 anys de presò , també el van obligar a dir el seu nom real , es deia George . Vam retornar tots els objectes robats . Ens van donar tres mil crèdits de recompensa . Tot seguit vam sortir corrents cap a casa , ja que , els nostres pares estaven apunt d´arribar. Ja a casa vam posar els objectes al seu lloc i justament quan vam acabar per la porta van entrar els nostres pares i ens van portar un regal.

– Us ha agradat la història ?

– síii !!

Gerard González