El rescat de la balena groga

Aquesta història és poc creïble per a les persones que els hi falta imaginació, així que penseu-vos ho bé a l’hora de començar-la, perquè després de llegir-vos- la, haureu pres una bona dosi d’imaginació:

Hi havia una vegada quatre amics, molt amics, que formaven un grup compost per: dues nenes que es deien Saraihu i Marai i dos nens que es deien Maley i Tomàs. Un dia estaven jugant a pilota tranquils quan de sobte va passar una àguila pel seu damunt i la pilota va sortir volant directament contra el vidre de la mansió del Mag Marrà. Suposo que no sabeu qui és el Mag Marrà així que us el presentaré: ell és un mag que sempre
fa encanteris per tal de venjar-se de qualsevol injustícia que existeixi aprop seu.Tal com us penseu va fer el mateix en aquell mateix instant.

Va agafar la seva vareta màgica i els hi va llençar un encanteri que els va portar a una illa, que sortia en tots el contes. S’anomenava: l’Illa Caragat.

Van caure uns deu segons en picat i després, d’uns cinc segons més, van caure sobre un núvol, van començar a cridar de tant espantats que estaven. La Marai va parar de cridar dient que no es preocupessin, que segur que era un somni:

-Si home, si el Mag Marrà és de veritat això serà un somni no?- va dir el Maley vacil·lant.

-Doncs sí! perquè és impossible que estiguem a dalt d’un núvol flotant.- va tornar a intentar convèncer la Marai.

De sobte, el núvol va començar a baixar cap al terra. Van aterrar amb un cop brusc contra l’asfalt i el núvol es va desfer.

Un senyor i un noi jove gras i baixet es van plantar davant seu i… au! A tornar a cridar!

Però aquesta vegada no va ser la Marai qui va fer que paressin de cridar, sinó el senyor gran:

-Silenci! Que em fan mal les orelles!

-Necessitem la vostra ajuda per a rescatar la balena groga! -va dir el noi jove.

-Jo sóc el Capità Algues i ell és el meu ajudant “Menja Sal”, i vosaltres com us dieu?-va dir el de més edat.

-Jo sóc la Saraihu, ella és la Marai, ell és el Tomàs i ell és el Maley- va dir la Saraihu.

Júlia Amorós