El cavaller adormit

Se sentien crits, no es veia res i de cop una explosió. Seguidament un noi muntat dalt d’un cavall que cridava:

-Shang prepara’t! D’aquesta no te’n escapes!!!!- cridava furiós Kyle.
-Ara tenim l’oportunitat d’entrar Kyle – va dir una veu coneguda darrere seu.
-Apa Hill Sempre en el moment més oportú -va riure Kyle- Però de veritat podem entrar?
-Sí, ha explotat la muralla del castell -li contestà Hill- Com tu vulguis.
Però En Hill ja tardava.

Tothom era a dins, els monstres que intentaven tallar el pas acabaven per terra…literalment.
Van arribar al davant de la porta i Kyle va avisar a tothom, contant els seus amics en Sergel, en Hill i en Faler que no volia que morís ningú més .

En Sang estava d’ esquena i en Kyle va aprofitar per atacar però, de cop,…

-Pataplofff!!!!-Un cop tan fort que es va sentir des de l’ altra banda de la porta.
Els que encara estaven al passadís van entrar a la sala del tron i ningú es creia el que veia…

-En Kyle està tirat per terra!!!!!!!-Anaven cridant.

I a partir d’ aquí es va capgirar tot.

-Aaaaaaahhhh!! !- Badallà Kyle- Caram com he dormit.

-Ai mira que amables! Si m’ han deixat roba preparada! Però no és molt estrany?- Seguia parlant amb ell mateix- Vaig a sortir que ja porto les armes a sobre.

I va exclamar:
-Però quèèèèèèèè?????????! Com és que està tot en ruïnes??? -Va exclamar- I què hi diu en aquesta pedra?

Aquí hi descansa en Kyle capità de l’ exèrcit de Hyspiral.

-Ep! Que em van prendre per mort!

-Kyle ets tu?- Va preguntar una veu coneguda,bastant coneguda -Ets tu? O no?.

-Sergel ets tu!- Va exclamar molt content i a la vegada enfadat en Kyle – Com és que em vau prendre per mort?

I en Sergel després d’ explicar-li tot a en kyle i de menjar una mica tots dos…Van començar el viatge, un viatge que els hi canviaria les vides…

Però de cop i per sorpresa, van caure per un forat en el que hi havia una teranyina tant grossa que van començar a rebotar:

Un bot, dos bots i una tombarella…Però al tercer bot va fer que la teranyina es trenqués!

-Plof! Pataplof! – Ja eren els dos al terra, que també es va esquerdar i més que terra va acabar sent aigua-Xofff!, Xoffff!!

Arrossegats per l’ aigua van arribar a la vora d’un llac subterrani es van refer de l’ ensurt i la patacada. Van aprofitar per eixugar-se.

-Mira que n’arribem a ser de burros! -Reien els dos – i caure aquí dins!

Després de riure una estona i aconseguir sortir d’allà van seguir el camí a cavall i en barca. En Kyle anava dalt del seu cavall que es deia Llum.
El viatge amb barca va sortir capgirat del tot, resulta que en Sergel havia traït a en Kyle i l’havia portat pel camí equivocat. Total, que en Kyle va fer fora al seu company de viatge i va tornar per on havien vingut. Finalment va arribar a les portes del castell d’en Shang i va trobar una claveguera, s’hi va ficar a dins amb molts esforços fins que ho va aconseguir.
Va seguir un túnel durant hores i hores i hores… fins que va sentir una cosa que caminava, un soroll de fusta que cruixia i alguna cosa que li passava a gran velocitat pel costat.

-Qui hi ha?- va preguntar en Kyle.

Però només li va contestar el silenci. Llavors va recordar que durant el viatge en Sergel i ell havien recollit boles lluminoses. Se les va treure de la motxilla i en va tirar una. Va desembeinar l’ espasa i… sorpresa! Només hi havien unes escales. Tot això li semblava estrany, les escales estaven completament polides i decorades a mà, igual que les parets i també hi havia maniquins amb armadures. Va caminar durant deu minuts fins que va trobar una escala de cargol. Com que estava desorientat la va pujar. De cop i volta, al capdamunt de l’ escala va trobar una habitació il·luminada amb tres persones davant de la porta armades fins a les dents que li van clavar un ensurt que una mica més i cau per les escales.

-Però a mi em soneu molt…-va dir en Kyle.
I ells van dir:
-És clar que et sonem espieta! Però nosaltres no ho som també?-Es van preguntar els uns als altres.
-A mi em soneu…-Seguí en Kyle- Vosaltres sou els espies A i B i l’ altre és en Faler!!!!- Esclamà en Kyle.

Al mateix moment en que en Sergel deia a en Hill que en Kyle era a dins del castell d’ en Shang i no duraria gaire, aleshores van tramar un pla de distracció.
En Kyle va fer una abraçada al seu antic company.

Van anar passant els dies. Per una banda en Kyle era a dins del castell i per l’altra en Hill anava amb tot l’ exèrcit complet cap al castell.
Els espies A i B els estaven informant dels moviments d’en Shang que no s’ esperava un atac desde l’interior del seu propi castell. Van començar a moure’s fins que van arribar a la sala del rei obscur Shang que mirava la batalla des de la finestra. En Kyle i en Faler havien estat descoberts i una onada de fletxes els hi va caure a sobre però tres ombres van cobrir en Kyle. En Faler, en Hill i en Sergel havien arribat a temps! Tot i que en Sergel havia traït en Kyle.

Com que l’ enemic el creia mort no va fer cas de res i va seguir mirant per la finestra. Llavors tots plegats es van adonar que l’ Alys, la millor amiga d’en Kyle i la princesa del regne de Hyspiral estava tancada en una gàbia. En Kyle va pensar que seria millor atacar a en Shang primer per quedar tranquils i ho van fer. En matar a en Shang es va sentir una veu d’ home i de dona a la vegada que deia:

-Mira tu! El meu pla ha funcionat!- Deia mentre tots descobrien que qui parlava era l’Alys.

Amb un petar de dits van descobrir que qui havien matat era a l’ Alys i qui era l’ Alys i estava tancat era en Shang.

Ara tots junts van matar a en Shang i amb una poció de liquid ressuscitador van ressuscitar l’ Alys i aquella mateixa nit en Kyle es va convertir en el rei de Hyspiral.

Eric Ribera