Setmana de la Creativitat

Aquest curs el Sant Jordi a Primària ha estat d’allò més creatiu! Perquè, no només han celebrat els Jocs Florals propis de la festivitat sinó que alhora han treballat la Setmana de la Creativitat a tota l’etapa. I ho han lligat tot amb la temàtica del Modernisme que els ha permès aprendre un munt de conceptes, practicar una gran varietat de tècniques plàstiques i despertar el seu interès per tota l’època modernista.

A 1r i 2n de Primària han descobert l’arquitectura modernista mitjançant el projecte Espai Façana amb el qual han visitat i han projectat edificis i vitralls. Alhora han treballat la tècnica del trencadís amb ceràmica, plàstic i paper. Han trencat, classificat i enganxat els materials i han fet les seves pròpies creacions modernistes. Els han quedat ben boniques!

A 3r i 4t de Primària han treballat els conceptes arquitectònics del modernisme, no només fixant-se en els edificis que han visitat sinó també en els seus elements decoratius, que han plasmat amb obres fetes amb fang. La tècnica del gravat i la sastreria han estat els altres dos projectes que els han transportat al món modernista i els han despertat una creativitat infinita.

Els més grans de l’etapa 5è i 6è han fet de periodistes practicant la tècnica de l’entrevista i la redacció de noticies. Saber preguntar, resumir i evidenciar els conceptes principals han estat alguns dels coneixements que hem après. Així mateix, han treballat la vessant creativa dissenyant barrets i construint-los des de l’inici, vestint làmpades i projectant edificis actuals amb ulls de modernista.

Ha estat una setmana molt enriquidora perquè l’aprenentatge l’han fet des de la creativitat i l’emoció. Hem treballat totalment enfocats a motivar i seduir l’alumnat i hem aconseguit uns resultats brillants! Gràcies noies i nois per la feina feta!