Cada 30 de gener se celebra el DENIP, Dia Escolar de la No- Violència i la Pau. És l’únic dia de l’any que tota la comunitat educativa es reuneix per a reflexionar sobre la Pau.

Tots els alumnes des d’I3 fins a segon de Batxillerat fan una trobada al pati. Enguany, l’acte recupera el format d’abans de la pandèmia i més d’un miler d’alumnes es tornen a reunir en aquest dia per reivindicar la pau, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans. El tema d’aquest any gira al voltant del Phachdala, que és la fusió de patchwork i mandala. Una mandala és la unió de força i de pau que la unim a través d’un patchwork.

Enguany, davant una situació com la que estem vivint actualment, una guerra dins les fronteres d’Europa, a l’escola hem treballat el DENIP de la mateixa manera que en les anteriors edicions, reflexionant de manera transversal tots els conflictes armats.

L’any 1993, el DENIP, va ser reconegut per la UNESCO i se celebra a escoles de tot el món, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.