Ahir dimecres dia 18 d’abril, va tenir lloc l’acte d’inauguració del XVIII Concurs-Exposició de Punts de Llibre a la Biblioteca Central de la nostra ciutat.

El jurat d’enguany, que estava compost per dos especialistes del món de l’expressió plàstica, un representant del Servei d’Educació de l’Ajuntament, de la bct, de les llibreries col·laboradores, un representant de les biblioteques escolars i un alumne de l’Escola Municipal de La Llar, un cop valorats tots els punts de llibre de les diferents escoles de Terrassa participants, va atorgar el primer premi a  Mar Domingo, de 6è B, i el 3r premi a Júlia Aguilar, de 2n ESO, dins de la categoria de Cicle Superior de Primària, Secundària i tallers ocupacionals d’Educació Especial.

El primer premi consisteix en l’edició dels punts de llibre guanyadors per part del Servei d’Educació i en un lot de llibres per als tres finalistes i un altre per als centres respectius.

Des de la Mediateca volem felicitar tots els participants i, en especial, la Mar   i la Júlia pel seus grans èxits, dels quals ens alegrem moltíssim. Us convidem a visitar els punts de llibre, que estaran exposats a la Biblioteca fins al 18 de maig, data en què es clourà l’exposició.