Els alumnes de 2n d’ESO de música han elaborat en parelles o individualment; alguns amb l’ajuda de familiars i amics; un instrument musical! El resultat es pot veure a l’exposició “l’Instrument Musical” situada a diferents espais de l’Escola.

Els alumnes han visionat el documental “Landfill Harmonic: La orquesta que surgió de la basura”. On nois i noies del Paraguai, amb pocs recursos econòmics per estudiar i dur una vida normal, es creen els seus propis instruments musicals fins a crear una orquestra que actualment fa gires i actua per tot el món! Aquest documental ha servit als alumnes de font d’inspiració per a fer el treball i l’exposició de “l’Instrument Musical”.

A partir de les tres condicions bàsiques i necessàries perquè un instrument sigui un instrument. És a dir, que sigui un dispositiu capaç de vibrar, amb un mecanisme que el faci funcionar, amb un ressonador o caixa de ressonància que amplifica el so. Els nois i noies de secundària han fet, amb material de reciclatge i amb l’ús de la seva imaginació i creativitat, un instrument real o inventat. La condició i el repte és que tots els instruments musicals han de sonar!

I aquest n’és el resultat! Objectiu aconseguit!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.