“De ser en el Cos” és un opuscle de poemes que Viqui López presenta amb un to íntim i llenguatge acurat. Un cop jubilada de l’Escola, la Viqui s’està dedicant a una de les seves passions: escriure.  

Explica-n’s el teu pas per l’Escola.

Han estat 42 anys que han donat per molt. Moltes vivències i aprenentatges. Molts amics i companys. Jo impartia les matèries de llatí, grec, creació literària, pastoral, i tutories a Secundària, al carrer Col·legi. El Curs 1994 vaig anar al Camí Fondo, a fer Batxillerat. Aquí feia llatí, grec, creació literària, literatura castellana i filosofia ja al nou Batxillerat. Em vaig jubilar l’Octubre de 2014. Des d’aleshores em dedico a la meva segona vocació: escriure poesia.        

És el primer llibre que escrius ?

Abans d’aquest opuscle de poemes no havia publicat cap llibre. Quan treballava a l’Escola feia aportacions a la revista “Escola”, dirigida per en Quilo Martínez. Quants records i quantes hores de converses!

Parla-n’s de “De ser en el Cos”.

El llibre “De ser en el Cos”, amb il·lustracions de la Montse Utset, exmestra de disseny de l’Escola, és com la seqüència evolutiva d’una persona qualsevol que es formula preguntes i qüestions sobre la vida: què sóc?, qui sóc?, quina és la meva finalitat?, què puc fer per als altres?. La font d’inspiració són moltes lectures i més lectures.

Esperem que us agradi! 

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.